BC Zaans Middenveld - SV Fortuna Wormerveer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BC Zaans Middenveld

BC Zaans Middenveld

De business club 'Zaans Middenveld' is september 2012 opgericht en hoopt uit te groeien tot een actieve netwerkclub van ondernemende mensen. SV Fortuna Wormerveer is een snel groeiende, ambitieuze sportvereniging met extra aandacht voor haar jeugdafdeling en heeft de ambitie het eerste team te laten groeien naar een hoger niveau. Om dit te kunnen zijn vele vrijwilligers, een goede infrastructuur, enthousiaste sponsoren en natuurlijk een business club nodig. Met de oprichting van 'Zaans Middenveld' is een stap gezet om deze ambities te verwezenlijken.

Leden van Zaans Middenveld:

TBP is gespecialiseerd in het verbouwen van monumentale panden, een goed voorbeeld is het Rijksmonument "Zeepziederij de Adelaar" in Wormerveer. Met name de flexibilteit, innovativiteit, project-matigheid en onze reële prijsstelling geven u meer dan voldoende argumenten om uw "werkzaamheden" bij TBP onder te brengen.
Wat doet Moore / mth? Met 70 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 12 vestigingen en 450 medewerkers, is Moore / mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland en sinds kort ook in Amsterdam.  Wij zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Met deze diensten staan we ondernemers bij in de ondernemersreis. Als lid van Moore zijn wij er ook voor advies over internationaal zakendoen. 
Kruizinga.nl levert een uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie. Behalve een uitgebreid assortiment standaard producten levert Kruizinga.nl ook maatwerkoplossingen. Die worden in modern geoutilleerde fabrieken maatschappelijk verantwoord en duurzaam geproduceerd. Er kan altijd een product worden geleverd dat optimaal past bij de material handling en de productie- en logistieke processen. De basis voor Kruizinga.nl is al zo'n 60 jaar geleden gelegd, toen W. Kruizinga in 1960 een constructiebedrijf annex machinefabriek begon.
Rabobank Zaanstreek, het juiste adres voor uw financiële zaken. Met 220 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staat Rabobank Zaanstreek voor u klaar. We kennen de regio en zijn actief in uw eigen buurt. Niet alleen als bankier. Ook als betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven aangenaam maken. Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren.
Door jarenlange ervaring in de zakelijke en particuliere telecommunicatie markt weten wij als geen ander hoe heilig “(Holy)” een smartphone kan zijn voor zijn gebruiker. Vanuit dit perspectief verrichten wij alle reparaties met; zorgvuldigheid, professionaliteit en uiterste bekwaamheid. Tevens worden bij ons bijna alle reparaties binnen 30 minuten verricht, klaar terwijl je wacht! Zelfs ‘s avonds en in de weekenden. Daardoor zijn wij dé meest flexibele telefoonwinkel van Zaanstad e.o.
Alle snacks worden nog steeds volgens authentiek recept iedere ochtend vers bereid en liggen diezelfde dag in onze vestigingen. De FEBO-kroket is dus ècht kraakvers!
Garage Henny Veenings is een onafhankelijk Bovag gecertificeerd garagebedrijf met al ruim 26 jaar ervaring. Ons nieuwe pand in Wormerveer heeft een dubbele showroom vol met jonge, nette en eerlijke Bovag occasions. Wij hebben altijd zo'n 35 à 40 occasions voor u op voorraad, allen voorzien van het NAP-label. Naast een zeer moderne showroom is onze werkplaats van alle moderne technieken voorzien, onze monteurs allen volledig geschoold en opgeleid en wordt er altijd overlegd met de klant.
11teamsports Bijna 300 m2 voetbalplezier in het centrum van Zaandam met de meeste actuele assortimenten en echt alles op het gebied van voetbal! De inrichting, het assortiment maar ook de marktbewerking is volledig afgestemd op voetbal. Op dit moment heeft 11teamsports een samenwerking met Fortuna Wormerveer en vele andere Zaanse clubs. Hier zullen de komende tijd nog een behoorlijk aantal clubs bij gaan komen. Ook clubs buiten de Zaanstreek weten inmiddels de weg naar de Westzijde 76 in Zaandam te vinden.
_StamElektro.png Stam Elektrotechniek is een modern elektrotechnisch bedrijf met een rijke historie van inmiddels 75 jaar. Het huidige bedrijf is met de tijd meegegroeid in allerlei ontwikkelingen en bevind zich thans in het topsegment. Wij leveren maatwerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, voor woningbouw en utiliteitsbouw.
In 1993 door Peter Leerling en Milko Kop opgestart als maatschap fysiotherapie en inmiddels uitgegroeid tot een moderne fysiotherapiepraktijk te Wormer met 13 medewerkers. Verantwoord Bewegen heeft een nevenvestiging in Wormerveer. De praktijk is HKZ gecertificeerd en mag zich sinds 2012 ook een Plus Praktijk noemen. Voor meer informatie over de praktijk nodigen wij u graag uit om onze website nader te bekijken.
Stacon B.V. Industriële Dienstverlening maakt deel uit van de Stacongroep. Stacon is gevestigd in het oudste industriegebied van Europa en is onstaan uit de "Losse Ploeg Wormerveer". Medewerkers van de Losse Ploeg waren gespecialiseerd in het zware werk zoals het laden en lossen van schepen. De medewerkers van Stacon beschikken nog steeds over een ruime ervaring in logistieke en industrieële dienstverlening en zijn zeer gemotiveerd. Stacon kan voor uw logisteke problemen oplossingen vinden, zowel projectmatig als incidenteel.
BNL Security wenst de marktleider te zijn in de professionele beveiliging gericht op de als maar groeiende beveiligingsmarkt. De waarden van het bedrijf zijn collegialiteit en het uitoefenen van vakmanschap. Wij werken resultaatgericht en doen er alles aan om het perfecte visitekaartje te zijn voor uw bedrijf.
vdlg.png Ondernemen is topsport. Elke dag presteert u op een hoog niveau om het maximale uit uw onderneming te halen. U bent goed in uw vakgebied. Maar is dat wel goed genoeg om uw doelen te behalen? Heeft u goed inzicht in uw financiële situatie? Betaalt u niet te veel belasting? Waar ligt u ’s nachts wakker van? Onze adviseurs staan voor u klaar en sparren graag met u over uw onderneming.
Bij All Mobiel Cars kunt u terecht voor de APK-keuring van uw auto., maar ook vele andere onderhoud en services.. All Mobiel Cars is gestart met passie voor auto's en het onderhouden tegen schappelijke prijzen en transparantie in de werkzaamheden. 
Online Sikkens Specialist: een naam die je niet zomaar mag dragen. Voorheen bestond dit certificaat alleen voor de offline markt, blij zijn wij dan ook dat wij jullie nu óók online het vertrouwen van dit certificaat kunnen geven. Met dit certificaat ben je er als klant zeker van dat je bij Budgetverf verf koopt bij een betrouwbare partij waar je goed advies krijgt en verzekerd bent van de allerbeste service. 
Inmiddels maken de vakmensen van Bonbon-Atelier N. Limmen al ruim 25 jaar de lekkerste bonbons en (seizoens)chocolade. Vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit staan hierbij centraal. De bonbons worden samengesteld uit zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en het aanbod is zowel traditioneel als actueel. Voor ieder seizoen is er een passend aanbod seizoensartikelen.
kingsign.png Kingsign helpt je graag met maatwerk signoplossingen. Geen project is te gek. Fotobehang, spandoeken, autobelettering of gevelborden. Van ontwerp tot de montage: wij zorgen dat je opvalt!
cvb_devries2.png A. de Vries Jbzn is onderdeel van CVB Ecologistics. Papier en plastic zijn recyclebare grondstoffen die de basis kunnen vormen voor de productie van nieuw papier en plastic. Hergebruik van oud papier ontlast de natuur. Het zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot vergeleken met nieuwe productie waarbij hout als grondstof dient. Recycling van plastic voorkomt dat grote hoeveelheden in het milieu terecht komen. Voor beide grondstoffen is hergebruik daarom veel duurzamer. CVB Ecologistics is de schakel tussen leveranciers van recyclebare grondstoffen en de producerende industrie.
rijkhoff.png In onze werkplaats hebben wij het onderhoud en reparaties in eigen hand. Er wordt bij ons nog gewerkt onder het motto “klant is koning en afspraak is afspraak”. De realisatie hiervan wordt mede bereikt dankzij onze medewerkers, stuk voor stuk gekwalificeerde vakmensen, met hart voor de zaak. Service heeft bij ons de hoogste prioriteit, wij proberen de klant snel en tevreden weer op weg te helpen.
devcon.png Devcon Ecosystems is adviseur en ontwikkelaar van duurzame energieprojecten. Wij gaan onze zakelijke klanten voor in de transitie naar duurzame energie en begeleiden hen daarbij van fossiel naar schoon. Met onze kennis over duurzame energie en ons brede netwerk zoeken wij naar de beste oplossingen voor onze klanten, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement. Zo kunnen wij u -naast zonne-energie en het beheer en onderhoud van de installatie- ook van dienst zijn met laadpalen voor uw bedrijf of organisatie of met onze solar carports.
SportsGen sportmarketing is opgericht door Ed Kuijper en Sander Mallie. Door eigen passie in de sport en de herkenning dat er nog vele mogelijkheden voor marketing met sport als middelpunt in het verschiet liggen, zijn zij het sportmarketingbureau begonnen.
Stoffenmarkt, alles voor zelfmaakmode. De Stoffenmarkt op De Bazaar is dé plek voor alles wat met zelfmaakmode heeft te maken. Overdekt en gratis toegankelijk. Je vindt er niet alleen allerlei prachtige soorten stof, maar ook fournituren, die ene speciale knoop, patronen en meer.
Keukenspuiten1dag.nl heeft een techniek ontwikkeld om uw bestaande keuken een nieuwe uitstraling te geven tegen lage kosten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het overspuiten van keukens, dit doen wij met een twee componenten meubellak deze lak is sterker en harder en vooral gladder dan schilderverf. Hierdoor zal uw keuken er weer als nieuw uitzien en jaren meegaan.
Autoschade K. van Oudenaren voor totale schade afhandeling, als het om vakwerk en service gaat! Autoschade K. van Oudenaren is in de Zaanstreek toonaangevend, als het gaat om totaal schadeherstel.
Floricultura, breeding your success!  Tropische planten zijn onze passie. Ons bedrijf is al sinds 1933 specialist in orchideeën en tropische planten. Het streven naar perfectie en het creëren van sterke, renderende en onderscheidende variëteiten voor onze klanten; dat drijft de mensen van Floricultura. Wij zijn marktleider in uitgangsmateriaal van verschillende soorten orchideeën en leveren jaarlijks wereldwijd tientallen miljoenen planten voor de opkweek tot snijbloem en potplant aan kwekers. Dit realiseren wij vanuit onze kassen op verschillende continenten. 
Laco is dé specialist in hydraulische en pneumatische gereedschappen voor bedrijven wereldwijd. Wij verkopen en verhuren een zeer breed assortiment aan gespecialiseerde apparatuur, waaronder de levering van hoogwaardige hijs- en heftechnieken.
Je beste vriend op het gebied van online marketing! SEO vrienden zorgt ervoor dat jouw website of webshop bovenaan komt in Google. Een organische SEO strategie met langdurig resultaat? Of direct scoren met op maat gemaakte SEA advertenties? Wat jouw wens ook is, SEO vrienden gaat graag voor je aan de slag.
Schoonmaakbedrijf De Toekomst staat al meer dan 50 jaar dagelijks klaar met een team van professionals om uw pand een schoon en goed verzorgd uiterlijk te geven. Uw pand is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Door korte lijnen te onderhouden met onze klanten, kan Schoonmaakbedrijf De Toekomst snel en efficiënt schoonmaakdiensten verlenen.
Firma Oorbeek draait op vier pijlers. Het vervaardigen van stalen stansmessen ten behoeve van stansautomaten, het vervaardigen van stansvormen, het maken van 3D modellen en de verkoop van stansmachines.
Fortuna Wormerveer kan bogen op een grote schare supporters, niet alleen langs de lijn bij de verschillende teams, maar ook wordt zij gesteund door een supportersvereniging. Dit is de supportersvereniging “de Fortuna Fans”, een zelfstandige vereniging met een eigen bestuur en eigen leden.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!