Spelregelbewijs - SV Fortuna Wormerveer

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spelregelbewijs

Spelregelbewijs

SPELREGELBEWIJS VERPLICHT VOOR O17
De verplichting om het spelregelbewijs te halen is onderdeel van het actieplan 'Tegen geweld, vóór sportiviteit' van de KNVB. Alle O17 junioren moeten het spelregelbewijs van de KNVB halen.

SPELREGELBEWIJS OEFENEN
Om je te kunnen voorbereiden zijn er oefeningen op www.voetbalmasterz.nl.

SPELREGELBEWIJS HALEN
Om het spelregelbewijs te halen moet je de eindtoets maken op www.voetbalmasterz.nl. Je krijgt aan het begin van het seizoen een persoonlijke brief thuis gestuurd met alle informatie over het spelregelbewijs. Met de gegevens uit die brief kan je jouw account activeren, inloggen en beginnen met de eindtoets.

TIP: Leg al je inloggegevens vast en bewaar ze zo, dat je ze makkelijk kunt vinden wanneer je ze nodig hebt.

SPELREGELBEWIJS NIET GEHAALD
Als je het spelregelbewijs niet behaalt, mag je het seizoen daarop niet voetballen. Een speler heeft een heel seizoen + zes wedstrijden in het nieuwe seizoen de tijd om het spelregelbewijs te behalen. Zodra het spelregelbewijs is gehaald, dan mag je weer uitkomen in wedstrijden.

CONTROLE
Via het digitaal wedstrijdformulier (DWF) wordt gecontroleerd of een speler wel of niet in het bezit is van het spelregelbewijs. Wanneer dit niet het geval is, ontvangt de speler via het DWF een waarschuwing. Na zes waarschuwingen mag de speler niet meer opgevoerd worden op het DWF.

VEEL GESTELDE VRAGEN
Op www.voetbalmasterz.nl/faq/ vind je de meest gestelde vragen over het spelregelbewijs.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!