Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbal TV

Voetbal TV

Bericht VoetbalTV van 26 augustus 2020:

Beste VoetbalTV-gebruiker,

Je ontvangt dit servicebericht vanuit VoetbalTV om je te informeren dat we op 27 augustus aanstaande onze VoetbalTV-app, waar je in het verleden via je account hebt ingelogd, op pauze moeten zetten. Dat betekent dat er vanaf die datum geen nieuwe voetbalwedstrijden in de app beschikbaar komen en dat de eerder opgenomen voetbalwedstrijden niet meer teruggekeken kunnen worden. 

Waarom nemen we deze stap? In de afgelopen twee maanden is er in de media veel aandacht voor VoetbalTV geweest. Misschien heb je meegekregen dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onderzoek naar VoetbalTV heeft gedaan. De AP is van mening dat VoetbalTV zich in haar dienstverlening niet aan de privacywetgeving houdt.

Wij zijn het hier niet mee eens. En we staan hier niet alleen in. De bij VoetbalTV aangesloten verenigingen hebben zich unaniem achter VoetbalTV geschaard en via een shirtpetitie de AP en de politiek gevraagd om met VoetbalTV in overleg te gaan om een oplossing te vinden. In de media en vanuit privacy experts heeft VoetbalTV veel positieve steun voor deze zaak gekregen. Ook vanuit de Tweede Kamer is de oproep van de verenigingen gehoord en is een motie aangenomen waarin ze de AP oproept om met VoetbalTV in overleg te gaan over hoe we ervoor kunnen zorgen dat we onze dienstverlening kunnen voortzetten.

Ondanks deze breed gedragen steun heeft de AP aangegeven dat ze geen overleg met VoetbalTV wil over het voortzetten van onze dienstverlening op korte termijn. Bovendien heeft de AP besloten dat ze haar oordeel over de rechtmatigheid van de dienstverlening van VoetbalTV niet wijzigt en om die reden met een sanctie komt. Omdat VoetbalTV volgens de AP formeel in overtreding is, rest ons daarom nu helaas niets anders dan onze dienstverlening per 27 augustus te pauzeren, met pijn in ons hart aan te kondigen dat we de VoetbalTV app offline halen en ons op de verdere toekomst te beraden.

Tegelijkertijd gaan we via de rechter vechten voor ons gelijk, omdat we er nog steeds voor de volle honderd procent van overtuigd zijn dat VoetbalTV rechtmatig handelt. Zodra we nieuws hebben delen we dit weer met jullie via een servicebericht. 

Rest mij op dit moment niets anders dan jullie een hele goede start van het nieuwe voetbalseizoen te wensen! 
 
Met sportieve groet,
 
Maarten Hoffer
Directeur VoetbalTV

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Fortuna Wormerveer van start met VoetbalTV
Vanaf de start van dit seizoen 2019/2020 is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. We zijn nu dus één van de trotse amateurvoetbalclubs die gaan samenwerken met met VoetbalTV!

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal, beschikbaar voor alle clubs, spelers en fans. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van vele tienduizenden wedstrijden in het amateurvoetbal. Dit zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV benut kansen in technologie om voetballers nog meer uit het voetbal en alles eromheen te laten halen. Alle voetbalmomenten zijn immers belangrijk en verdienen een eigen podium en publiek!  VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network.

VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op ons hoofdveld (= A-veld). De VoetbalTV App is te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel binnen de app. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent! Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

Wij hebben als Fortuna Wormerveer ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de VoetbalTV Analyse (https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-analyse/). VoetbalTV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden te taggen en uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV Analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relevante tags. Op basis van deze wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd worden teruggekeken en besproken worden met het team. Verschillende videofragmenten kun je toevoegen aan zelfgecreëerde afspeellijsten. De afspeellijsten maakt tags over meerdere wedstrijden overzichtelijk, zodat je bijvoorbeeld alle gemaakte doelpunten van de afgelopen wedstrijden of hoekschoppen van de tegenstander bij elkaar hebt staan in een afspeellijst.

Het is de bedoeling dat iedere trainer/coach van onze vereniging vanaf de start van het officiële seizoen toegang kan krijgen tot deze VoetbalTV Analyse tool. Laat het ons weten (per email) als jij als trainer/coach dit ook wilt en we vragen een account voor je aan bij VoetbalTV.

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op www.voetbaltv.nl.
Meer info is ook te verkrijgen via deze Youtube video’s:

https://www.youtube.com/watch?v=kVEHrbQbQIU, dit is VoetbalTV!  (promo-video)
https://www.youtube.com/watch?v=zjSNR0Si5vI, VoetbalTV | HOW TO: INLOGGEN & HIGHLIGHT MAKEN
https://www.youtube.com/watch?v=gKT8WQomw0U, VoetbalTV | HOW TO: ANALYSETOOL

De VoetbalTV App te downloaden in de appstores van:
Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app)
iOS (https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8)

Aanspreekpunt binnen Fortuna Wormerveer voor het gebruik van VoetbalTV zijn Jefke Plasmeijer (jefke.plasmeijer@kpnmail.nl) en Mark Smit (marksmit01@outlook.com).

Met sportieve groet,
Bestuur Fortuna Wormerveer

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!